Retouraanvraag

14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht)

Na ontvangst van uw bestelling heeft u veertien dagen de tijd om het ontvangen artikel te testen. Het artikel mag daarbij niet vuil of beschadigd raken. U test het zoals u dat in een fysieke winkel ook zou doen. Indien de aankoop niet naar wens is, kunt u zonder redenen het artikel binnen 14 dagen retour doen. 

Hoe moet u de artikelen retour sturen

Indien u artikelen retour wilt doen, kunt u die terugsturen naar:

WHISH / By Bob

Weverstraat 38 a

6811 EM  ARNHEM

Netherlands

Vul het formulier hieronder in.  Belangrijk is dat u het bestelnummer doorgeeft en wat u zou willen. Bijvoorbeeld omruilen of geld terug. Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging van ons en mag u de artikelen direct terugsturen.

Als u de verpakking voorzichtig hebt geopend dan kunt u meestal dezelfde verpakking gebruiken om de artikelen weer retour te sturen. Zodra de retour gezonden artikelen bij ons binnen en goedgekeurd zijn, sturen we u een mail. U bepaalt zelf met wie u verstuurt, maar u bent te alle tijden verantwoordelijk dat uw retour bij ons aankomt. Wij mogen op onze beurt geen enkele retour weigeren ook niet indien hier invoerrechten aan verbonden zijn. Er zijn geen verdere administratiekosten aan het retour zenden verbonden.

Terugbetaling van uw retour ontvangen artikelen

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. (zie tevens onze leveringsvoorwaarden)

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour.

Uw gegevens
Product informatie & Reden van retour
Ik ga akkoord met de Leveringsvoorwaarden