SECRID - Secrid card protector aluminium in kleur rood - bestel online

Beschikbaarheid:
2-3 Dagen Levertijd
Model:
1350700
Spaarpunten:
2
Merk:
SECRID
29,95
Excl. BTW: 24,75€Prijs in spaarpunten: 20
Not yet rated Geef beoordeling

De Secrid cardprotector is de kern van alle Secrid wallets De zeer platte pasjeshouder heeft een hendel waarmee met een klik alle pasjes er overzichtelijk uit schuiven en je eenvoudig het pasje eruit kan halen. Er kunnen maximaal 6 pasjes in de cardprotector die overigens lekker klein is en daarom makkelijk in de achterzak kan zonder dat je er op hoeft te zitten. De cardprotector beschermt je pasjes tegen het stelen van je privacy. Omdat tegenwoordig veel pasjes voorzien zijn met een RFID chip, kunnen hackers de radiosignalen opvangen en weten jouw gegevens van je pasjes te kraken. Zelfs kunnen pasjes gekopieerd worden en kunnen hackers bijvoorbeeld op jouw kosten met de OV-pas gratis rijden. Deze innovatieve creditcardhouder is getest door TNO. Je pasjes zijn daarmee optimaal beschermt tegen buigen, breken en slijten. Secrid geeft twee jaar garantie op alle varianten

Er zijn diverse kleuren zoals zwart, zilver, titanium, blauw, rood, champagne, bruin, bordeaux, violet en goud.

- Maximaal 6 pasjes; hebt u meer dan twee creditcards dan kunnen er 4 tot 5 pasjes in de cardprotector.

- Beschermt uw pasjes optimaal tegen buigen, breken en slijtage

- Uitbreidbaar met een additional card slide en/of moneyband, voor extra muntjes, pasjes en bankbiljetten

- Klein, compact en handig. Makkelijk mee te nemen.

- Beschermt uw privacy tegen hackers

- Hollands design en fabricage. 100% recyclebaar.

- Twee jaar echte garantie op systeem.

Share

Functies
Aluminium card protector Met 1 klik komen alle pasjes er overzichtelijk trapsgewijs uit. Goed voor: - 6 platte pasjes, of - 5 platte pasjes en 1 creditcard, of - 4 platte pasjes en 2 creditcards, of - 2 platte pasjes en 3 creditcards, of - 4 creditcards
Uit te breiden Later kunt u de Secrid cardprotector nog uitbreiden met een money band zodat u een paar bankbiljetten kunt meenemen. Of u kunt later nog een money band met een card slide erbij kopen. Met een card slide krijgt u nog meer voor pasjes, geld, muntjes, sleuteltje enz.
Voordelen
Bescherming Uw pasjes gaan langer mee. Een Secrid beschermt uw pasjes tegen buigen, breken en barstjes.
Anti Skim In de aluminium cardprotector zijn uw pasjes 100% gegarandeerd veilig tegen ongewenst contactloos uitlezen, hacken of kopiëren. De pasjes in de leren vakjes zijn niet beschermd.
Eenheden
Gewicht 45 gram
Afmeting Secrid cardprotector: 6.8 x 1.8 x 10.2 cm
Overige
Garantie Standaard 2 jaar garantie met mogelijkheid tot extra derde jaar indien u uw Secrid registreert
Relatiegeschenk De Secrid cardprotector is ideaal om te graveren. Door middel van een laser kunnen we elk logo op de cardprotector graveren. Wij begeleiden het proces van a to z. We graveren vanaf 25 stuks. Ons grafisch team staat voor u klaar.
EAN:
Geef beoordeling