SECRID - Secrid slim wallet leer vintage chocolate - bestel online

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
1528500
Spaarpunten:
5
Merk:
SECRID
69,00
Excl. BTW: 57,02€Prijs in spaarpunten: 50
Not yet rated Geef beoordeling

De slim wallet van Secrid is een handige creditcardhouder gemaakt van aluminium en echt leer. Met een klik schuiven de pasjes overzichtelijk uit de cardprotector en kun je eenvoudig het pasje eruit halen. Behalve 6 pasjes in de cardprotector, is er in het leren hoesje om de cardprotector nog eens plek voor 6 extra pasjes en 10 bankbiljetten. De Secrid is ook nog eens zeer vooruitstrevend in het beveiligen van privacy gegevens op je pasjes. Veelal zijn pasjes voorzien van een RFID chip waarop privacy gevoelige informatie staat. Omdat de RFID chip radiosignalen uitzendt, weten hackers deze informatie op te vangen. Hackers kunnen zelfs die gegevens op een andere pas kopieren en hierdoor op jouw kosten in een winkel afrekenen of met jouw pas het openbaar vervoer gebruiken. De Secrid mini wallet blokkeert het radiosignaal volledig. Dit is door TNO getest. De secrid mini wallet is 100% "made in Holland" en tevens 100% recyclebaar. Alle producten van Secrid hebben twee jaar garantie. De mini wallet is in veel kleuren verkrijgbaar waaronder: zwart, vintage bruin, vintage blauw, vintage cognac, donker bruin, amazon zwart, amazon bruin en reptile cognac.

Het leer in de vintage serie verandert door gebruik. Het leer wordt donkerder en krijgt kleine krasjes. Het leer in de serie Amazon en Glamour wordt juist iets matter. Het leer in de serie Original en Crisple verandert het minst door gebruik.

- Maximaal 12 pasjes en wat briefgeld

- Beschermt uw pasjes optimaal tegen buigen, breken en slijtage

- Klein, compact en handig. Makkelijk mee te nemen.

- Beschermt uw privacy tegen hackers

- Hollands design en fabricage. 100% recyclebaar.

- Twee jaar echte garantie op systeem en naden.

Belangrijkste pluspunten t.ov. mini wallet is dat er meer pasjes in het leren vakje kunnen. Daarnaast heeft de slim wallet geen drukknopje waardoor de slim wallet beter in de broekzak gaat. Nadeel is dat de slim wallet open wil klappen indien je veel briefgeld en bonnen in het vak stopt. Zorg dus dat je de slim wallet altijd klem zit in je borst of broekzak.

Share

Functies
Aluminium card protector De slim wallet heeft 1 cardprotector. Met 1 klik komen alle pasjes er overzichtelijk trapsgewijs uit. Goed voor: - 6 platte pasjes, of - 5 platte pasjes en 1 creditcard, of - 4 platte pasjes en 2 creditcards, of - 2 platte pasjes en 3 creditcards, of - 4 creditcards
Extra pasjesvak 2 extra leren vakjes voor in totaal 6 pasjes
Extra geldvak De slim wallet heeft binnen in het leer een gepatenteerd kunststof houder voor bankbiljetten en bonnetjes. Omdat de slim wallet sneller openklapt kunnen er ongeveer 4 bankbiljetten mee.
Muntjesvak Niet geschikt voor muntjes
Drukknopje Geen drukknopje De slim wallet is iets ruimer maar klapt opren bij teveel bankbiljetten.
Materiaal
Leersoort VINTAGE - Gecorrigeerd rundleer
Leerkenmerken Stoer karakter Dit leersoort heeft een licht geschuurd oppervlak en een hoog wasgehalte dat het voorziet van een stonewashed look. Dit levendige leer wordt persoonlijker met gebruik. Het leer is in het begin gevoelig voor krasjes die langzaam weer door het gebruik zullen verdwijnen, maar daardoor een stoer uiterlijk krijgt. - Aniline geverfd, afgewerkt met was - Wordt donkerder en glanzender door gebruik - Europees rundleer - Made in Holland
Voordelen
Bescherming Uw pasjes gaan langer mee. Een Secrid beschermt uw pasjes tegen buigen, breken en barstjes.
Anti Skim In de aluminium cardprotector zijn uw pasjes 100% gegarandeerd veilig tegen ongewenst contactloos uitlezen, hacken of kopiëren.
Eenheden
Gewicht 74 gram
Afmeting Slim wallet: 6.8 x 1.8 x 10.2 cm
Overige
Garantie Standaard 2 jaar garantie met mogelijkheid tot extra derde jaar indien u uw Secrid registreert
EAN:
Geef beoordeling